top of page

Op maat gemaakt en

 voor ieder wat wils

Beginnerscursus

Na de proefles maken we een begin met je gitaar carriere. We beginnen rustig aan met 4 sessies. Tijdens de eerste sessie geef je aan wat je wilt en gaan we een begin maken met een aanpak om dat snel te bereiken. De volgende 3 sessies zitten vol met leuke en praktische tips/oefeningen om je al snel mee te laten spelen met een band.

Basiscursus

Je wilt verder! Dan gaan we verder op weg naar het podium. De nadruk ligt op de praktijk met een beetje theorie. Je leert mee te spelen met een popband en je eigen solo's te bedenken. In 4 sessies duiken we in wat gitaartechnieken en kijken we mee over de schouders van bekende artiesten. 

Jaarcursus

Op weg naar een podiumplek. Je hebt er zin in! Na de eerste sessies van de basiscursus gaan we dieper in op wat slimmere muziek. Slimmere muziek? De muziek die uit meer dan 3 akkoorden bestaat en je meer uitdaagt. Je breidt je akkoordenschat uit en je leert wat meer aanslagtechnieken, met en zonder plectrum.

Gewone cursus

Doe maar gewoon.... dan kies je voor telkens 4 sessies. Je kan op ieder niveau insteken als beginner of als gevorderde. Wil je meer weten over een muziekstijl, of wat meer begeleiding bij technieken, theorie of verdieping dan kan dat in je eigen tempo met korte modules. En zo stel je uiteindelijk je eigen sessies samen.

bottom of page