top of page

  Instruments      

Online boeken 

Een proefles of een sessie boeken? Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking!

De Gitaarkade is laagdrempelig. De sessies (cursussen) zijn voor iedereen, dus voor beginners en gevorderden. Je zit ook niet meteen vast aan een lang contract omdat we de sessies hebben opgebouwd als een soort workshops in 4 delen. Ieder deel duurt ongeveer 25 minuten. Je zit ook niet vast aan een uitgebluste of saaie docent. Saaie of uitgebluste docenten kennen we niet. Onze aanpak is modern en toegankelijk. We zijn van alles op de hoogte en we improviseren er op los. Dat kost ook iets. We volgen de honorering voor prive docenten van het KNTV, de Koninklijke Nederlandse Toonkunstenaars Vereniging. Je kan je eigen sessietijd bepalen op basis van het uurtarief! Ben je nog geen 12 jaar, dan is 20 minuten les voldoende. Ben je ouder dan 12 jaar, dan is 25 minuten les voldoende. Hoe verder je komt hoe langer je les hebt. Zie hieronder de tarieven:

KNTV-TARIEVEN MET INGANG VAN 1 JANUARI 2020


Jaarlijks worden de minimum adviestarieven en honorarium richtlijnen door de KNTV aangepast op basis van de inflatiecijfers en de gemiddelde stijging van de contractlonen van de afgelopen 12 maanden. Voor alle onderstaande tarieven geldt: alle bedragen zijn inclusief voorbereidingstijd en exclusief omzetbelasting, reis- en verblijfkosten. Eventuele verzekeringspremies zijn voor rekening van de opdrachtgevende partij.

Voor vakbekwame privé-pedagogen geldt een minimum honorarium richtlijn per gegeven lesuur.

 

Het tarief per gegeven lesuur (60 minuten) is € 44, dus € 18,33 voor 25 minuten les en € 14,66 voor 20 minuten les enzovoort.. 
Dit is exclusief de eventueel in rekening te brengen 21% omzetbelasting (BTW) voor leerlingen van 21 jaar en ouder. 

 

Musici die gebruik kunnen maken van de Kleine Ondernemers Regeling (KOR), dus op jaarbasis minder hoeven afdragen dan € 1.883 kunnen overwegen de BTW wel of niet bovenop het tarief in rekening te brengen.

 

Muzieklessen aan leerlingen tot en met 20 jaar zijn vrijgesteld van BTW.
Bij een aantal gegeven lessen van 40 (toepassing van de schoolvakanties van het basis- of voortgezet onderwijs) is het jaartarief bij lessen van een uur dus € 1.680 (40 x € 42). 

 

bottom of page